Een egale en goed gelegde vloer? Daar heeft u een professionele vloerder voor nodig? Wij leggen uw vloer en kunnen indien gewenst ook voor de voorbereidende chapewerken zorgen. Een goed gelegde vloer start immers met chapewerken. Wij leggen vloeren in de regio Limburg en ook het plaatsen van tegels is mogelijk. Dit kan trouwens ook voor wanden. 

Zowel verlijmen als tegels leggen op chape 

Beschikt u al over de tegels? Geweldig! Anders werken we ook samen met betrouwbare leveranciers waar u voordelig uw vloertegels kunt selecteren. Verschillende materialen zijn mogelijk, denk maar aan natuursteen, keramische tegels of mozaïek. Wij zorgen alvast voor een betaalbare plaatsing volgens de regels van de kunst. 

Het gieten van chape is één van onze specialiteiten. Wij gebruiken steeds de juiste samenstelling, zodat een egale ondergrond een zekerheid is. Liever geen chape? Als ervaren specialisten kunnen we ook tegels verlijmen. Doucheruimtes worden dan weer aangepakt met Kerlite zodat we deze waterdicht kunnen afwerken. Al onze werkzaamheden worden zorgvuldig uitgevoerd. 

Laat uw vloer onder handen nemen

Wenst u een offerte voor uw vloerwerken of chapewerken? Wij bezorgen u een offerte op maat.