Een dak? Dat is essentieel om bescherming te bieden. Bij Algemene Bouwwerken Van den Heuvel zijn we thuis in platte daken en voeren we jaarlijks tientallen projecten uit. Daarbij werken met EPDM. Dit materiaal heeft zijn meerwaarde al ruimschoots bewezen en staat garant voor een kwalitatief en duurzaam dak. Wij werken met de nieuwste technieken en materialen en garanderen dan ook een zorgenvrij dak. 

De meerwaarde van EPDM 

Wij kiezen resoluut voor EPDM omwille van de enorme meerwaarde van deze materie:  

  • Met EPDM zijn we in staat van naadloos te werken, wat de kans op lekken verkleint.
  • EPDM verkleurt niet en regenwater kan gemakkelijk gerecupereerd worden.
  • EPDM is super flexibel en past zich aan elke temperatuur aan.
  • Het materiaal is duurzaam, waardoor je dak makkelijk tientallen jaren meegaat.
  • EPDM is volledig recycleerbaar en dus een duurzame keuze. 

De mogelijkheden met EPDM zijn groot en wij hebben het in de vingers. Ook een dakvenster of lichtkoepel plaatsen is geen enkel probleem. Weet dat ook zonnepanelen perfect op een EPDM-dak geplaatst kunnen worden. Wij werken uw dak op maat af. 

Goed afwerken, goed isoleren 

Een nieuw dak? Wij zorgen voor de perfecte afwerking en verliezen daarbij ook de dakranden niet uit het oog. Bovendien plaatsen we goed isolerende daken waardoor u de verwarmingskosten kunt drukken en de investering in een nieuw dak zichzelf terugbetaalt. 

Zowel nieuwbouw als renovaties 

Met ons synthetisch rubber kunnen we zowel nieuwbouw daken leggen als bestaande daken renoveren. Geniet van een compleet waterdicht plat dak waar u jaren goed mee zit.