contacteer ons vrijblijvend
+32 11 72 02 26

Voor een duurzaam dak

Een dak moet u en uw gezin beschermen tegen alle weersomstandigheden, en moet dus stevigheid en duurzaamheid uitademen. Daarom is het belangrijk om samen te werken met een aannemer die weet waar hij mee bezig is, en die de kunst van het dakwerken als geen ander begrijpt.

Gelukkig hebt u in de regio Limburg de mogelijkheid om beroep te doen op de diensten van Van den Heuvel, een aannemer met meer dan 20 jaar ervaring inzake het realiseren van een dak. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject, of een renovatie van uw huidige dak: wij staan klaar, zowel voor hellende als platte daken.

Hellende daken wordt steeds uitgevoerd met dakpannen, die u uiteraard zelf kan uitkiezen via de toonzaal of met uw architect. Voor platte daken verkiezen we de EPDM-rubberfolie voor een uitstekend en waterdicht eindresultaat. Wij staan in voor de werken vanaf het eerste timmerwerk tot de plaatsing van de allerlaatste dakpan: van A tot Z. Ook de aanleg van dakkapellen en het uitbekleden van gevels met sidings behoren tot onze mogelijkheden.

Zit u nog met vragen, of wil u graag een afspraak met ons maken? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina van deze website.